Open Huis! 25 januari 2017

22 januari 2017
Op woensdag 25 januari 2017 houden we op de Rehobothschool ‘Open huis’ van 09.00 uur tot 11.00 uur. Ouders kunnen zich oriënteren op de schoolkeuze van hun kind. We verzorgen een rondleiding door de school en nemen een kijkje in de groepen 1 en 2. Er is koffie/thee voor de ouders en limonade voor de kinderen. Ook ouders die al hebben ingeschreven en waarvan hun kind in het voorjaar naar school komt, zijn hartelijk welkom.

Al tijdens het ‘Open huis’ worden kinderen ingeschreven, zowel van ouders die hun eerste kind aanmelden als van ouders die al kinderen op school hebben. Ouders die hun eerste kind aanmelden hebben een kort kennismakings-/ intakegesprek met de schoolleiding. ’s Avonds is er van 19.00 uur tot 20.30 uur opnieuw gelegenheid om leerlingen in te schrijven en om intakegesprekken te voeren. Ook is er een rondleiding, echter door de lege school. We vinden het prettig wanneer u in uw omgeving aandacht vraagt voor het ‘Open huis’ en de aanmelding. Vaak realiseren ouders zich niet dat het moment van inschrijven voor hun nog jonge kind al is aangebroken. Voor onze planning is het belangrijk dat kinderen die vóór 1 oktober 2018 4 jaar zijn, worden ingeschreven.

Voor meer info:   PCPO-TriVia-aanmelding-Hveld.pdf