Biddag - 8 maart 2017

07 maart 2017
Op 8 maart hopen we met alle kinderen biddag te vieren. Thema van Biddag is: God hoort! We mogen stilstaan bij het wonder dat God ons altijd en overal hoort.

De groepen 1 t/m 4 zijn te gast in de Gereformeerde Kerk (Stationsstraat). Deze dienst begint om 10.00 uur. We vertrekken met de kinderen om 09.40 uur van school.

De groepen 5 t/m 8 zijn te gast in de Hervormde kerk (Peulenstraat). Deze dienst begint om 09.30 uur. We vertrekken met de kinderen om 09.10 uur van school.

Tijdens de diensten wordt er gecollecteerd voor het leger des Heils. Na afloop van de diensten gaan we met de kinderen weer terug naar school. We willen u van harte uitnodigen om deze viering bij te wonen. Voor de kinderen zijn er gereserveerde plaatsen. U kunt op de andere plaatsen aansluiten.