Maxi Actie voor MINI laptops!

11 januari 2018
Beste ouders/verzorgers, oud-leerlingen en andere belangstellenden,
Sporten is gezellig, goed voor lichaam en geest en het verbindt mensen. En wellicht dat je -net als wij- ook tijdens de feestdagen iets meer hebt gegeten, dan dat je van plan was. Daarom bieden we je de mogelijkheid om (tegen een geringe vergoeding) met de Rehobothschool een avondje te gaan sporten: op vrijdagavond 2 februari bij sportschool 'Fitter bij de Wit'.
De opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze sponsoractie MAXI actie voor MINI laptops. Dus, voor de oud-leerlingen: dit is je kans om met je oude juf of meester te sporten!

Voor voor meer informatie en het programma met de prijzen op de afbeelding hieronder.

Dit wordt een beregezellige avond! Dus geef je snel op door te mailen naar: sportavond@outlook.com

Sportieve groeten,
De sponsorwerkgroep